Vindstilla, 2 bilder

Dessa tog jag även idag då det var vindstilla inte en krusning på vattenytan. Jag tycker om att vara vid vatten men det är klart jag tycker även om att vara i skogen och plocka bär och kanske koka kaffe över öppen eld.


Vindstilla

Idag på min promennet gick jag till vattnet som jag brukar göra många gånger, det finns fina promenadvägar som man kan följa. Det var inte en krusning på vattenytan alldeles vindstilla.

Norrigården

 
Norrigården är ett hembyggdsområde i Boden även det är värt ett besök och de har lunchservering. Har även varit här med ett manligt trevligt besök, ätit lunch och sett oss omkring. Men går även annars ensam här också för det är så fint.


Sista oktober (bild 2)


Tog denna bild idag på morgonen genom rumsfönstret hemma hos mig. Ska på promenad senare idag så då är kameran med så får jag se om jag hittar något att ta en bild av. Det är roligt med bilder och jag tänker lära mig mera om det för än så länge är jag bara nybörjare.

Sista oktober

hyreshusen som man ser från mitt köksfömnster i boden
Sista oktober och det är riktigt strålande väder så denna bild tog jag av hyreshusen idag som man ser från mitt köksfönster.

Den Glada Schweizaren


Jag hade inte bott länge i Boden då jag träffade en mycket trevlig man och blev bjuden på lunch av honom på denna resturang.

Kanon


På min promenad idag såg jag denna kanon.

Genom BodenDessa tog jag på min promenad genom Boden idag.

Minne - Staty

 
Detta minne eller staty, vad man nu kallar det är skidlöparen Sven Utterström som jag gick förbi på min promenad genom Boden.

Järnvägsövergången


Var ut på min dagliga promenad även idag trots det trista vädret och då passade jag på att ta bilder på järnvägsövergången som vi har strax intill där jag bor. Jag hör tågen när de far förbi men störs inte av det.

Kyrkan och kyrkstugorna
Under endel av mina promenader brukar jag även gå förbi Kyrkan och kyrkstugorna så idag tog jag dessa bilder där. Besöker ni Boden så är även denna plats värt ett besök. Det är fint, skönt och rogivande att gå där bland stugorna och kyrkan. Idag var det mulet, småkyligt och blött i gräset men det var ändå skönt ute.

Gågatan i Boden
 

Gågatan som jag brukar gå efter när jag vill besöka någon affär eller bara har lust att gå och se på människor som minglar / flanerar runt. Boden är trivsam och en lagom stor stad att bo i. Jag tycker om denna stad och ångrar inte flytten hit.


Besök på Retro Cafe
Retro Cafe fick besök av mig och Inger idag på våran promenad. Det är ett cafe som ni måste besöka om ni är till Boden för det är sevärt med sina gamla saker. Som ni ser har jag tagit några bilder därifrån men det finns mycket mera. De har en hemsida som ni kan kika in på: http://www.retrocafe.se/
PudersnöSatt vid köksbordet på förmiddagen då jag tittade upp och ut genom fönstret och fick se att den första snön kom i Boden idag. Så när jag skulle ut på min sedvanliga promenad med Inger som sällskap så tog jag med kameran för att kunna ta några bilder av den första snön som kom.


Får

n

Under mina promenader brukar jag gå förbi dessa får  som är på 4H gården och det är alldeles utmed promenadvägen vid vattnet. Har själv varit 4H medlem en gång i tiden och arbetat på länskontoret. Dessa 4 H står för  "huvud", "hjärta", "hand" och "hälsa".

Lombergsfallet

 
Här är det ljuvligt att vara, brukar försöka att vara hit när jag är åt det hållet. Även denna plats hör till mina favoriter och är ett av mina smultronställen. Många glada och fina minnen även härifrån och med omnejd.


Stranden

Det finns många fina platser men denna plats är en av mina smultronställen och denna är tagen vid/mot stranden i stugan.

Det fins många fina platser men denna plats är en av mina smultronställen och är tagna i stugan utanför Jokkmokk. Jag har många glada och fina minnen härifrån.


Bild blogg

Mina funderingar är att denna blogg ska jag lägga in bilder på som jag tar med min kamera och skriva text till dem. Hoppas bara bilderna blir bra men man lär sig nog med tiden. Men besök gärna min andra blogg också som jag tänker skriva i om mina dagar, den finns under länkar och kallas "daggan".


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0