Ny bildblogg

Har gjort en ny bildblogg så välkommen dit och den heter:   http://dagnysfoto.bloggplatsen.se/

Julskyltning


Idag när jag var ut på julskyltningen så var jag även in på Gallerian och då träffade jag dessa där och det sjöngs även julsånger därinne. Mycket folk i farten både stora och små och tomtar fanns både ute och inne.

Torsdag morgon


Dagarna går så fort så man hinner knappt med. Känner mig trött men ska snart gå på arbetsförmedlingen så jag kanske blir piggare när jag kommer ut i friska luften. Vi går mot advent och året är snart slut så detta år har fört med sig en del. Både sjukhusvistelser, flytt och nya bekanskaper.


Tisdagspromenad
Under min promenad idag tog jag dessa bilder. Går ofta denna väg. Ska lära mig mer om bilder för jag tyker det är roligt. Kan inte förstå att jag inte kommit på det tidigare men bättre sent än aldrig.

Nysnö med fåglar
Ett gäng av dessa fåglar var utanför där jag bor nu idag på förmiddan. De gick där men flög iväg när jag vände om för att gå in sedan jag tagit bilderna.

Björken


Björken är ett av de trädsorter som jag tycker är vacker i alla dess utförande och skiftningar.


Frost

 
Alla årstider och olika väder har sin tjusning. Det är bara att hitta det positiva även i det och det gör jag. Denna bild är tagen idag, var riktigt med frost och dimma.

Frost och dimmaIdag var det rejält med frost och dimma. Det var skönt ute fast det kändes småkyligt men tog inte så lång promenad men ville ut och röra på mig lite. Nu kanske det inte dröjer så länge till innan snön kommer och stannar.

Målerikväll


Ska nu strax iväg på min kurs i målning med Bodens Konstförening. Målar både med akryl och akvarell. Det är faktiskt roligt och så träffar man de övriga i kursen så timmarna går så fort.

Himmel speglad i vatten vid strandkanten
Även dessa bilder är tagna idag som föregående inlägg. Man ska låta fantasin flöda, våga prova ta ur alla vrår och vinklar, inte vara rädd för nya utmaningar.

Himlen speglas i vattnet


Härligt att man har fantasi, det är väl bara om man inte hade det som skulle sätta stopp för en. Har tagit bilder av vattnet då himlen speglas i det. Har man ännu mer fantsi så kan man utläsa endel i bilden som t ex öga (ögon), mun och näsa precis som om det ser något, kanske ens framtid vad som händer idag, imorgon, om någon vecka eller år.

Allhelgonahelgen
Allhelgonahelgen är en fin helg då man tänder ljus och tänker på sina nära och kära. Fast de finns även annan tid också i ens tankar. Dessa bilder tog jag igår på en av mina promenader, det är härligt att kunna gå ut och ha kameran med för man skingrar tankarna.

Svaga strömmar / virvlar


Tankarna far som dom vill. än hit och än dit, både glada och sorgliga, vemodet känns också då och då men jag vet vad jag vill och är stark av livets med och motgångar. Tycker denna bild passar in nu och den är tagen igår.

Torsdagspromenad

 
Igår, torsdag på min promenad tog jag denna bild. Det är roligt att hålla på med kameran och ta bilder. På mina promenader så skingrar jag tankarna och det gör jag även när jag tar bilder för då fokuserar jag mig även på det.

Linnés valspråk

Denna plats gick jag förbi idag då jag var på min sedvanliga promenad. Det var kyligt ute men vad har vi att vänta oss av denna årstid.

Bodens KyrkaBodens Kyrka är fin och den ligger vackert till. Bilden är tagen sista oktober. Norrigården och kyrkstugorna som jag tidigare lagt in bilder på ligger strax intill denna kyrka.

RSS 2.0